Sponsor een traptrede! Sinds de opening van dit unieke bouwwerk hebben bijna tienduizend bezoekers deze klim gemaakt en genoten van het uitzicht. Ook de komende jaren verwachten we dergelijke aantallen bezoekers. Mensen die van het uitzicht genieten of durven abseilen van de toren.

STICHTING
Uitkijktoren Wellerlooi is eigendom van Stichting Toeristische Ontwikkeling Wellerlooi aan de Maas. De stichting beheert de toren en ontwikkelt komende jaren meer initiatieven om de regio te promoten. Hiervoor is de stichting o.a. afhankelijk van leningen, schenkingen en subsidies.

TRAPTREDES TE KOOP
Om de financiering van de toren voor de komende jaren te garanderen zijn we op zoek naar bedrijven, ondernemers en/of particulieren die een traptrede van de toren willen sponsoren voor één of meerdere jaren. De kosten voor één trede zijn € 100,- per jaar. Voor drie jaar zijn de kosten € 250,- per trede.

NAAMSVERMELDING
Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld op de trede zodat elke bezoeker ziet wie een bijdrage levert aan de toren. Een trede anoniem sponsoren mag natuurlijk ook.

Interesse in een trede? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met u op!

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw email

Sponsort u een trede voor één of drie jaar?
Eén jaar voor € 100,-Drie jaar voor € 250,-

Welke naam wilt u op de traptrede vermeld hebben?

Ruimte voor eventuele opmerkingen