Vrijdag 1 september wordt Uitkijktoren Wellerlooi officieel geopend. O.a. (oud)wethouders van de Gemeente Bergen zullen enkele kanonschoten lossen om deze prachtige aanwinst voor de regio te openen. Aansluitend wordt er een feestprogramma aangeboden voor jong en oud.

TORENPOP
Na de opening draait dj Guido Jans van DDM Entertainment muziek voor jong en oud! Hij staat garant voor een gezellige avond!

VUURWERKSHOW
Rond 22.30 uur zal er een prachtige vuurwerkshow te zien zijn bij de Uitkijktoren. Een grandioos schouwspel op hoog niveau, dat mag je niet missen.

  

ANITA MEYER
Anita Meyer zorgt voor een spectaculaire finale van de eerste editie van TorenPop. In 2011 en 2017 werkte Anita Meyer mee aan het tv-programma ‘De beste zangers van Nederland’, waarin ze diverse nummers van andere zangers vertolkte. In navolging daarvan verscheen haar nummer 1-hit uit 1981, Why tell me why, opnieuw in de hitlijst met DJ Guilliano. Dat wordt feesten…

AANBOD VOOR JONG EN OUD
De organisatie denkt ook aan de inwendige mens. Bij diverse foodtrucks kunt u genieten van heerlijke (streek)gerechten.

De kids zijn van harte welkom op het kinderplein. Daar kunnen ze zich uitleven op een springkussen, zich mooi laten schminken of deelnemen aan een ballonnenwedstrijd waarmee mooie prijsjes te winnen zijn.

GRATIS ENTREE
Iedereen is deze avond van harte welkom en de entree is gratis. Graag tot 1 september bij Uitkijktoren Wellerlooi (ter hoogte van Rijksweg Zuid 14).